Over Helende Sessies

Bij Helende Sessies stap je binnen in een wereld van begrip, heling en persoonlijke groei. Hier staat jouw welzijn centraal, en wordt elke sessie zorgvuldig afgestemd op jouw unieke reis naar innerlijke kracht en harmonie. Met een combinatie van hypnotherapie, deskundigheid en empathie, begeleid ik je door de diepere lagen van je bewustzijn. Samen ontdekken we paden naar een gezonder, gelukkiger en rijker leven.

Maak een afspraak

Wat maakt Helende Sessies zo bijzonder?

Persoonlijke begeleiding met een-op-een sessies

Online hypnotherapie of sessies in mijn praktijk in Haarlem

Elke sessie wordt specifiek afgestemd op jouw behoeften

Op een ontspannen manier je probleem aanpakken

Helpt je je innerlijke kracht te benutten

Contact maken met de wijsheid van je onbewuste

Susan Bosman, hypnotherapeut

Als hypnotherapeut gebruik ik diverse technieken om diepgaande inzichten en oplossingen te onthullen. Mijn ervaring begon in 1999 als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking, hierbij is het altijd mijn drijfveer geweest om ieder individu zich beter te laten voelen. Tijdens mijn kennismaking met hypnose en intensieve opleidingen bij het Hypnose Instituut Nederland, ervaarde ik hoe krachtig deze vorm van therapie kan zijn. Dit leidde tot de geboorte van Helende Sessies. Inmiddels heb ik al velen mogen ondersteunen in hun helingsproces en kijk ernaar uit om ook jou te begeleiden op jouw persoonlijke reis. Wanneer je gericht contact maakt met je onbewuste, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Susan Bosman, therapeut bij Helende Sessies

De praktijk

Welkom in mijn praktijk in Haarlem, een plek waar rust en inzicht samenkomen. Elke hoek van de praktijk is zorgvuldig ingericht om een sfeer van comfort en veiligheid te creĆ«ren. Of je nu komt voor persoonlijke ontwikkeling, het verwerken van trauma's, of het aanpakken van diepgewortelde overtuigingen, hier zet je de eerste stap voor verandering. In deze serene omgeving, waar de hectiek van het dagelijks leven even naar de achtergrond verdwijnt, vind je de ideale setting voor jouw reis naar blijvende transformatie.

de Helende Sessies praktijk in Haarlem

De voordelen van hypnotherapie op een rij:

  • Je maakt gebruik van de wijsheid van je onbewuste
  • Hypnotherapie is doelgericht en kortdurend
  • Hypnose pakt het probleem bij de wortel aan
  • De sessies zijn vaak lichtvoetig en zullen je positief verrassen