Hypnotherapie in Haarlem

Bij Helende Sessies zet ik hypnotherapie in om de volledige potentie van je innerlijke kracht te benutten. Deze eeuwenoude helende kunst biedt ondersteuning bij een breed scala aan klachten, van diepgewortelde onzekerheden tot trauma’s. In de warme omgeving van mijn praktijk in Haarlem begeleid ik je naar een trance van diep inzicht en persoonlijke groei. Deze staat van trance, een natuurlijke ervaring van diepe verbinding, is vergelijkbaar met het moment waarop je helemaal opgaat in een boek of serie. Een herkenbaar gevoel voor iedereen. Het is ook mogelijk om contact te maken met je onbewuste zonder trance. Mijn benadering omvat daarom ook gesprekstechnieken die je helpen anders naar problemen te kijken en oefeningen die verandering teweegbrengen. Deze veelzijdige aanpak zorgt voor een harmonieus traject in persoonlijke groei en heling.


Therapiesessies

Een-op-een hypnotherapie sessies, online of in mijn praktijk.

Lees meer


Coaching sessies

Extra begeleiding in de vorm van zes sessies.

Lees meer

Het verschil tussen hypnotherapie en hypnose

Bij hypnose denken velen aan toneelhypnose, wat bedoeld is voor entertainment; dit staat echter ver af van wat hypnotherapie werkelijk is. Bij Helende Sessies begeleid ik je naar een trancestaat om zo jouw onderbewuste te benaderen. In tegenstelling tot toneelhypnose, houdt je in deze staat volledig de controle over je lichaam. Je blijft je bewust van alles, zowel tijdens als na de sessie. Gedurende deze trance werk ik met diverse technieken (afhankelijk van de problematiek) om bepaalde denkpatronen te beïnvloeden. Het is vanuit deze diepe laag dat we samen obstakels kunnen overwinnen, vooral die waarbij je bewuste gedachten in de weg staan.

glazenbol met weerspiegeling

Hypnotherapie leert je om te luisteren naar gevoelens uit het onbewuste. We transformeren beperkende overtuigingen naar positieve affirmaties, en verkrijgen waardevolle inzichten over jezelf. Deze inzichten worden een krachtige tool in je dagelijks leven, waardoor je een voller en rijker leven kunt leiden. In de veilige en ontspannen omgeving van Helende Sessies kun je volledig focussen op je gevoelens en gedachten, wat leidt tot een dieper niveau van zelfbewustzijn en heling. Benieuwd of hypnotherapie geschikt is voor jou? 

vrouw doet yoga oefening in het park

Wat is het onbewuste?

Tijdens een hypnotherapie sessie verken ik de balans tussen het bewuste en het onbewuste. Het bewuste deel is waar je gedachtes zich vormen. Het onbewuste daarentegen, is je wereld van emoties, herinneringen, gedragspatronen en gewoontes.Het onbewuste is de som van alle mentale processen die we niet direct merken, maar die toch een belangrijke impact hebben op hoe we denken, voelen en handelen. Bij Helende Sessies nodig ik je uit om deze onzichtbare invloeden te ontdekken en harmonie te vinden tussen beide aspecten van je geest.

een heldere plas water in het zand

Waarom hypnotherapie bij Helende Sessies?

Met een diepe passie en het verlangen om jouw innerlijke kracht te onthullen, nodig ik je uit voor een reis naar balans en zelfacceptatie. Verlang je naar verandering zonder medicatie of ingrijpende behandeling? Hypnotherapie kan de sleutel zijn. Bij Helende Sessies in Haarlem verkennen we samen hoe deze zachte, maar krachtige vorm van therapie jouw leven kan verrijken en veranderen. Wat jouw verhaal of probleem ook is, ik sta voor je klaar. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een leven vol mogelijkheden.

roze lelies in een meer