Hypnotherapie sessies

We beginnen je reis met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, telefonisch of via Zoom. Hier verkennen we samen je behoeften en vinden het traject dat het beste bij je past. Jouw comfort is essentieel voor een succesvolle sessie. Voelen we een klik en is hypnotherapie geschikt voor jou, plannen we vervolgafspraken in. 

Liever coaching sessies?

We hebben allemaal weleens een extra steuntje in de rug nodig. Daarom is de combinatie van coaching en hypnotherapie zo waardevol. Het is een effectieve, kortdurende vorm van trajectbegeleiding, die je helpt om te gaan met emoties en obstakels die je tegenkomt in het dagelijks leven. Bij Helende Sessies werken we samen aan jouw groei en welzijn. Klaar voor zelfontdekking en verandering?

Neem contact op voor jouw gesprek

Ben je op zoek naar diepere ontwikkeling en duurzame transformatie? In een speciaal traject van drie sessies help ik jou de gewenste verandering in je leven te maken. Samen zullen we werken aan diverse doelen, denk hierbij aan: beter voor jezelf zorgen, het ontwikkelen van zelfvertrouwen, of het overwinnen van zelfsabotage. Dit traject is onder andere ook effectief voor het aanpakken van allergieën, SOLK, en traumaklachten. Het is de ideale start om jouw probleem helder te krijgen en het met wortel en al op te lossen.

Jouw investering voor drie sessies, elk van gemiddeld twee uur is € 500,- 

Verlang je naar diepgaande verandering in een enkele sessie? Of het nu gaat om het overwinnen van angst of het verkrijgen van levensveranderende inzichten, laat je verrassen door de mogelijkheden van een enkele helende sessie. Deze uitgebreide sessie, die minimaal twee uur duurt, biedt een unieke kans om diep in te gaan op het bespreken van jouw problemen, het uitvoeren van een betekenisvolle sessie, en vervolgens rustig te landen na een diepe hypnose.

Jouw investering voor een losse sessie is € 200,-

Is het tijd voor jou om de ontwikkeling door te maken waar je al langer naar verlangt? Met de coaching sessies van Helende sessies, werken we in een korte vorm van trajectbegeleiding aan jouw groeiproces. Dit traject omvat niet alleen hypnotherapie, maar ook persoonlijke coaching. Hierbij ligt de focus op het integreren van alle nieuwe verworven inzichten en mogelijkheden in je dagelijks leven, waardoor je een diepgaande en blijvende transformatie doormaakt.

Jouw investering voor dit traject van zes sessies, elk van gemiddeld anderhalf uur is € 999,-

De voordelen van hypnotherapie op een rij:

  • Je maakt gebruik van de wijsheid van je onbewuste
  • Hypnotherapie is doelgericht en kortdurend
  • Hypnose pakt het probleem bij de wortel aan
  • De sessies zijn vaak lichtvoetig en zullen je positief verrassen